Sanabria Kiosk

The project consists in enhancing and highlighting the value of the current kiosk, which houses a cafeteria, located in Parque García Sanabria, Santa Cruz de Tenerife. Overlapped non-original elements will be eliminated and elements that boost its architectural value will be incorporated so it becomes the new meeting point of the capital.

 

The proposal eliminates existing parasols and all furniture located in the terrace, incorporating the kiosk in its context in a more proper way. This way, the cafeteria correctly integrates in the park and the building can be seen from different points of view.

 

New quality furniture composed of chairs, tables and sofas, is added, meeting the requirements of the current client.

 

A retractable micro perforated textile covering protects customers from eventual adverse weather conditions, such as rain or direct solar radiation.

Location

Santa Cruz de Tenerife

Customer

Private

Date

2018

Category

Turistic